GSS Management  Proprietati si Faciciliatilor

GSS acopera toata gama de servicii de management al locaţiilor clientilor sai.

Echipa noastră de tehnicieni este alcatuita din oameni pregatiţi la cel mai inalt nivel astfel incât sa poata răspunda oricărei solicitari.

Curatenie- Instalatii electrice- Insatalatii sanitare- Instalatii aer conditionat, caldura, ventilatie

Mentenanta diverse:

  • instalatii electrice: trasare circuite, inlocuire prize, inlocuire comutatoare defecte, executare bransamente electrice, instalare si remediere tablou de sigurante.
  • instalatii sanitare: montari de lavoare, wc-uri, bideuri, racordari la coloane, robineti de trecere, robineti coltari de legatura, sifoane pardoseala, instalari/reparatii calorifere, schimbari vane si robineti de trecere, desfundari profesionale conducte de scurgere coloane wc, chiuvete, sifoane de pardoseala, canalizari, camine, fose septice, canal.
  • lacatuserie: deblocari sisteme de siguranta, usi de apartament si case de bani, deblocari si reparatii usi lemn, metalice, termopan pentru cabinete, apartamente, case, garaj, deblocari si reparatii yale, broaste, porti metalice, montaj sisteme de inchidere, de siguranta, butuci, incuietori de orice tip.
  • instalatii de caldura, ventilatie si aer conditionat (HVAC): asistenta tehnica la montaj, punere in functiune, realizare si punere in functiune a echipamentelor HVAC

 

 

 

 

facility management

cropped-sigla-gss.png